Dezinfectanți

Capacitatea anumitor dezinfectanți de a distruge bacteriile de pe mâini, obiecte și suprafețe precum și de a dezactiva viruși ține de substanțele folosite în procesul de fabricare și de cât de eficiente sunt acestea, dar și de modul în care sunt aplicate.

Meco vă oferă dezinfectați avizați de Ministerul Sănătății, o gamă largă ce cuprinde dezinfectanți mâini, dezinfectanți suprafețe și dezinfectanți biocide cu eficiență garantată.

Dacă doriți să asigurați cel mai înalt grad de igienă în incinta clădirii unde lucrați sau acasă, folosirea de dezinfectanți profesionali este cea mai indicată metodă de a realiza acest lucru. De la dezinfectanți Farmec și gel antibacterian, la dezinfectant pentru haine și încălțăminte, Meco vă pune la dispoziție toate produsele de care aveți nevoie pentru a vă simți în siguranță, alături de măști de protecție de unică folosință.

De asemenea, printre tipurile de dezinfectanți universali de pe site regăsiți și dezinfectanți suprafețe cu efect puternic, ideali pentru dezinfectarea băii, bucătăriei sau a pardoselilor, dar și a oricăror obiecte.

Vă așteptăm comanda, și asigurăm livrarea acesteia în condiții optime, în 24 de ore.

Citește mai departe

Dezinfectanți pentru mâini

Dezinfectanți suprafețe

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice