Rezerve dispenser odorizant

Gama de rezerve odorizant cameră oferită de Mertecom se ridică la nivelul așteptărilor chiar și celor mai pretențioși clienți de peste 10 ani de activitate comercială.

Din oferta noastră puteți alege rezervă odorizant cameră Glade, rezervă odorizant Air Wick sau rezerve Spring Air persistente, cu un parfum natural.

Folosirea de rezerve odorizant profesional asigură prospețime îndelungată până la 60 de zile, printr-un număr mare de pulverizări. Mai mult, cu o rezervă odorizant tabac aveți posibilitatea eliberării instante de parfum ce neutralizează mirosul neplăcut de fum de țigară și menținerea unei atmosfere fresh în cameră.

Oferta de rezerve dispenser odorizant cuprinde rezerve cu arome variate și proprietăți relaxante, de la combinații discrete de note parfumate, ideale în spațiile de mărime redusă, până la parfumare intensă ce face față chiar și celor mai vaste încăperi.

Profitați de raportul calitate-preț excelent oferit pe site, iar produsele alese vor ajunge la dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Vă recomandăm și: Dispenser Odorizant - Odorizante wc

Citește mai departe

Rezerve odorizant SpringAir

Rezerve odorizant Glade

Rezerve odorizant Air Wick

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice