Accesorii persoane dizabilități

Gama Meco de accesorii persoane dizabilități vine în ajutorul persoanelor cu probleme locomotorii ce prezintă anumite dificultăți în a-și menține echilibrul și nu se pot mișca fără suport.

Cu aceste accesorii baie persoane cu dizabilități, utilizatorii în nevoie își pot asigura igiena personală și necesitățile fiziologice cu un plus de intimitate și un grad crescut de independență.

În astfel de situații, un mâner de susținere sau o bară sprijin persoane cu dizabilități ajută persoana cu handicap să se ridice în siguranță și să își mențină echilibrul. Acestea sunt extrem de utile în băile rezidențiale sau publice, putând fi montate drept sprijin la ridicarea de pe vasul de toaletă, în duș, sau lângă chiuvetă.

De asemenea, un scaun pliabil duș persoane cu dizabilități este de nelipsit pentru persoanele ce nu pot menține o poziție verticală în timpul îmbăierii, iar un mâner cadă baie asigură un plus de echilibru.

Pe lângă acestea, vă oferim și oglindă mobilă, suport hârtie igienică, suport pahar sau suport prosop, toate special concepute pentru confortul utilizatorilor cu dizabilități.

Vă recomandăm și: Dozatoare Sapun , Dispenser Hartie , Dispenser Prosop , Uscatoare Maini , Bideu WC

Citește mai departe

Accesorii persoane dizabilități

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice