Uscătoare de păr

Fiabilitatea merge mână-n mână cu designul modern și confortul utilizatorului atunci când vine vorba de gama de uscătoare păr hoteliere oferită de către Meco, gamă de produse realizate la standarde europene pentru întreaga piață HoReCa.

Concepute pentru utilizare îndelungată, aceste uscătoare păr pentru hoteluri, pensiuni, centre spa și centre de fitness dispun de protecție împotriva supraîncălzirii și rezistă la umezeala din băi și vestiare.

Realizat din materiale ușoare ce nu se îngălbenesc odată cu trecerea timpului, cu un design anti-alunecare și prevăzute cu reglaj al temperaturii, un uscător păr cu fixare pe perete este un produs eficient pentru utilizare îndelungată.

În funcție de necesități, puteți alege un uscător păr puternic sau de putere medie, Meco având în ofertă uscătoare păr de perete sau uscătoare păr hoteliere cu priză încorporată de la 1000W până la 1600W.

Meco va livra în 24 de ore orice uscător păr hotelier sau uscător păr casnic cu toate accesoriile necesare instalării, alături de instrucțiunile pentru punerea în funcțiune a acestuia.

Citește mai departe

Uscătoare de păr

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice