Hârtie igienică

Dacă aveți nevoie de hârtie igienică bună, absorbantă și convenabilă, Meco vă dă ocazia de a alege dintr-o ofertă variată de produse realizate din celuloză de cea mai bună calitate sau celuloză reciclată.

Vă oferim atât hârtie igienică umedă, pentru un grad de igienă ridicat, cât și hârtie igienică natur sau parfumată și colorată, special realizată pentru a satisface nevoile tuturor clienților.

Ideală pentru folosirea în toaletele publice, o hârtie igienică pliată sau hârtie igienică Jumbo poate fi introdusă cu ușurință în suporturile și dispenserele standard regăsite pe piață la ora actuală, raportul calitate-preț fiind imbatabil.

Venind în diverse forme, culori și în mai multe straturi, hârtia igienică rămâne unul dintre cele mai folosite consumabile din lume, rolele de hârtie igienică biodegradabilă fiind la mare cerere în ziua de astăzi.

Achiziționați hârtie igienică online și vă este livrată în 24 de ore la adresa menționată. Comenzile de hârtie igienică bax ajung în siguranță la dumneavoastră prin intermediul nostru, și vă stăm la dispoziție cu orice informații ați avea nevoie.

Va recomandam si : Dispenser Hartie

Citește mai departe

Hârtie igienică

Hârtie igienică Jumbo

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice