Dispensere hârtie igienică

Printre miile de produse profesionale de igienă puse la dispoziție de Meco, un dispenser hârtie igienică este cu siguranță indispensabil în băile din spațiul public și nu numai.

Un dispenser de hârtie igienică profesional trebuie să îmbine calitatea, rezistența și funcționalitatea într-un tandem ce oferă utilizatorului o experiență plăcută, fără surprize. Rezistența și calitatea unui dispenser hârtie igienică Meco este exact ceea ce căutați pentru baia din incinta afacerii dumneavoastră.

Din oferta noastră puteți de asemenea alege un dispenser hârtie igienică Tork sau un dispenser hârtie igienică Limpio, toate brandurile puse la dispoziție pe pagina noastră având vechime pe piața accesoriilor de igienă special concepute pentru spațiul public și HoReCa.

Fie că alegeți un dispenser hârtie igienică inox robust sau unul din plastic ABS de calitate, rezistent la impact și îngălbenire, satisfacția va fi garantată cu produsele noastre ce au o durată de viață mare. Mai mult, dacă optați pentru un dispenser hârtie igienică Jumbo, economiile făcute vor fi majore!

Vă invităm să ne contactați pentru orice informații legate de produsele care vă interesează, și de asemenea vă recomandăm și următoarele categorii de produse: Hartie , Uscatoare Maini , Dozatoare Sapun , Dispenser Prosoape , Cos Gunoi

Citește mai departe

Dispensere hârtie igienică

Hârtie igienică Jumbo pentru dispensere

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice