Bioactivatori fose septice

Fosa septică este un sistem individual care procesează apele menajere uzate. Prin intermediul unui proces biologic, dizolvă substanțele organice solide și grăsimile.

Folosirea unui bioactivator fose septice ajută la descompunerea substanțelor organice depuse pe pereții interiori ai conductelor de canalizare, foselor septice și toaletelor exterioare, prevenind blocarea acestora și eliminând mirosurile neplăcute.

Mertecom vă oferă bioactivatori fose septice de calitate ce stimulează acțiunea în fosele septice rapid, lichefiind deșeurile organice și nămolul și reducând vidanjările. Produsele sunt foarte spornice, cantitățile conținute de o cutie fiind suficientă pentru o perioadă lungă de timp.

Cum funcționează fosa septică?

1. Decantare: Particulele ușoare se dizolvă imediat, cele mai grele se depun la fundul fosei.
2. Lichefiere: Enzimele și bacteriile din fosă descompun particulele solide.
3. Descompunere: Substanțele transformate în lichide sau gaze se absorb în natură, sau rămân în fosă sub forma unei ape menajere purificate și fără miros.

ATENȚIE! Agenții chimici puternici, clorurile, sau antibioticele administrate în mod regulat în familie pot reduce eficiența procesului în mod considerabil. În aceste cazuri trebuie mărită doza corespunzător.

Citește mai departe

Bioactivatori fose septice

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice