Folii alimentare

Orice gospodină are nevoie de un ajutor de nădejde în bucătărie, iar acesta se materializează de multe ori în folia de aluminiu, folia alimentară, și hârtia de copt.

Mertecom vă oferă folii alimentare stretch sau perforate, pentru folosirea în cuptorul cu microunde, cu sistem de tăiere pe cutie sau fără. Folia stretch este utilizată pentru a ambala produsele alimentare în vederea menținerii prospețimii, și este de nelipsit în bucătărie.

Pe de altă parte, o folie de aluminiu groasă, foarte rezistentă la temperaturi înalte, face din procesul de gătit o adevărată încântare. Alimentele nu se ard, mirosurile rămân captate în interior, și întregul preparat iese mai delicios ca niciodată.

Folia de aluminiu poate fi folosită și drept folie protecție aragaz, împiedicând resturile de mâncare și stropii de grăsime să murdărească suprafețele din jurul arzătoarelor.

Pentru prăjituri și nu numai, Mertecom vă pune la dispoziție foi de copt tăiate individual sau la rolă, hârtia de copt fiind necesară pentru prepararea unui număr mare de produse de patiserie, brutărie și cofetărie, a crochetelor la cuptor, și a multor altor delicatese.

Citește mai departe

Folii alimentare

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice