Prosoape de hârtie

Folosind un prosop de hârtie pentru ștergerea mâinilor după folosirea chiuvetei din baie sau bucătărie reduce numărul bacteriilor semnificativ.

Meco pune la dispoziția clienților soluții eficiente și economice pentru ștergerea mâinilor și suprafețelor în spațiile publice, rezidențiale și HoReCa. Prin intermediul unei game variate de prosoape de hârtie, venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu produse de calitate superioară realizate la diverse dimensiuni.

Vă oferim prosoape hârtie Z, prosoape hârtie ZZ sau prosoape de hârtie V aparținând diferitelor branduri recunoscute național și internațional. Puteți alege să achiziționați prosoape hârtie baie sau prosoape hârtie bucătărie de diverse mărimi, pe site-ul nostru având posibilitatea să alegeți dintre prosoape hârtie 2 straturi, 3 straturi sau 4.

Oferta noastră de prosoape de hârtie pliate și prosoape hârtie cu derulare centrală este indicată industriei HoReCa și spațiilor publice cu trafic intens care doresc menținerea unei igiene la nivel înalt.

Meco vă livrează orice tip de prosop hârtie în termen de 24 de ore, și vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți tipul de role potrivit.

Vă recomandăm și : Dispenser Prosoape, Uscatoare Maini , Dozatoare Sapun , Cosuri Inox

Citește mai departe

Prosoape hârtie rolă bucătărie

Prosoape hârtie tip Z sau V

Prosoape hârtie tip rulou

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice