Șervețele umede

Știm cât de importantă este igiena în orice clipă, pentru mici și mari, în special în această perioadă. De aceea, oferta noastră de șervețele umede cuprinde tot ce v-ați putea dori, de la șervețele umede universale folosite în diferite scopuri, sau șervețele umede de buzunar, ce pot fi luate cu dumneavoastră pretutindeni, până la șervețele umede bebeluși.

Pentru pielea bebelușului dumneavoastră este indicată folosirea unor șervețele umede delicate, special create pentru piele sensibilă, hipoalergenice și testate dermatologic. Gama oferită de Meco de șervețele umede fără alcool sau parfum este extrem de apreciată, branduri precum Pampers sau Johnson’s Baby regăsindu-se pe rafturile noastre online.

Vă oferim șervețele umede de 120 bucăți, dar și de 15, 60 sau 72 bucăți, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor dumneavoastră.

Folosirea de șervețele umede antibacteriene și dezinfectante este în creștere, dar prețurile noastre se mențin pe poziții, oferind cel mai economic mod de a vă menține igiena acasă, pe stradă, la școală sau la birou.

Odată cu alegerea serviciilor noastre, produsele vor ajunge la adresă în cel mult 24 de ore. Vă așteptăm!

Citește mai departe

Șervețele umede

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice