Lavete

Ce ne-am face fără lavete care să ne ajute să curățăm suprafețele delicate, să lustruim vesela, să ștergem bordul mașinii, geamurile apartamentului sau ochelarii și laptopul? Foarte populare și cu o multitudine de utilizări, aceste accesorii de curățat sunt indispensabile!

Meco vă pune la dispoziție lavete microfibră, din vâscoză sau bumbac, pentru toate suprafețele care necesită curățare și lustruire.

Pentru bucătăria dumneavoastră, seturile de lavete umede la prețuri accesibile sunt exact ceea ce căutați pentru curățarea rapidă a chiuvetei, a mobilei de bucătărie și a tuturor suprafețelor din sticlă și inox. De asemenea, o lavetă abrazivă asigură o curățare eficientă acolo unde nimic nu mai face față.

Oferta de lavete universale de pe site-ul nostru vine în întâmpinarea unui număr mare de necesități, de la curățarea lentilelor de ochelari cu o lavetă ochelari realizată din materiale delicate, până la ștergerea ecranelor dispozitivelor mobile, a televizoarelor și calculatoarelor cu lavete antistatice din microfibră de calitate înaltă.

Lavetele pot veni ambalate individual, la set sau la rolă, și vă sunt livrate în 24 de ore prin curierat rapid.

Citește mai departe

Lavete

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice