Mopuri

Nimic nu curăță podelele mai bine decât un mop profesional realizat din bumbac sau fibre sintetice. Și cum este dificil să ne dăm seama care dintre sutele de produse aflate pe piață este, de fapt, un mop absorbant de calitate superioară, Meco a făcut o selecție de mopuri, găleți cu storcător și rezerve mop de toate felurile și mărimile, pentru ca dumneavoastră să aveți de unde alege.

Majoritatea persoanelor optează pentru variante care să le ușureze munca, și anume seturi ergonomice formate din găleată plastic cu storcător, ovală sau rotundă, cu despărțitor sau nu pentru separarea apei murdare de cea curată în care ați dizolvat soluția de curățat, și un mop plat, rotativ sau clasic, după preferințe. Forma mopului este importantă, deoarece acesta trebuie să se preteze curățării tuturor zonelor din perimetrul dorit, inclusiv cele mai greu accesibile.

Accesoriile sunt și ele importante, atașarea unei cozi telescopice mopului dumneavoastră facilitând folosirea acestuia destul de mult, iar schimbarea rezervei de mop în funcție de camera unde acesta este folosit este necesară în special atunci când vine vorba de băi și bucătării.

Vă așteptăm să alegeți produsele potrivite pentru dumneavoastră!

Citește mai departe

Mopuri

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice