Detergenți baie

Vă oferim o varietate de detergenți baie și soluții curățare toaletă la prețuri fără concurență, cu transport în 24 de ore.

De la praf de curățat, detartrant și detergenți sanitari, la detergent suprafețe baie și cremă de curățat suprafețe, Meco vă stă la dispoziție cu întreaga gamă de produse necesare pentru a obține o baie curată și dezinfectată 100%.

Atunci când vine vorba de accesoriile chiuvetei și dușului, o soluție suprafețe inox este ideală pentru a înlătura petele și a readuce un luciu de durată, iar desfundarea țevilor nu a fost nicicând mai ușoară cu pachetul de granule desfundat instalații. Și pentru a scăpa de calcarul ce vă asaltează baia, folosirea unui spray cu detergent anticalcar este soluția optimă.

Nu în ultimul rând, utilizarea unui dezinfectant universal este indicată în special în băile publice, dar nu numai. Folosit pe toate suprafețele, acesta înlătură bacteriile ce vă pot crea probleme.

Pentru folosire în cadrul incintelor HoReCa, Meco recomandă gama de detergenți baie profesionali la cantitate mare. Vă putem pune la dispoziție bidon detergent wc gel, detergent dezinfectant sanitar, dezinfectant universal profesional 5l.

Citește mai departe

Detergenți baie

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice