Anti-insecte

Insectele zburătoare și târâtoare pot deveni o problemă în anumite spații închise sau deschise și în anotimpuri specifice. Pentru protecția dumneavoastră, Meco cuprinde în oferta sa o multitudine de soluții împotriva insectelor, de la spirale insecte, loțiune țânțari și pastile de țânțari și molii, până la insecticid spray și aparat electric țânțari. Fiecare are scopul său și folosirea recomandată trebuie urmată îndeaproape pentru efecte imediate.

Una dintre cele mai eficiente arme împotriva insectelor este insecticidul spray, dar și cel lichid, acestea acționând local în cel mai scurt timp împotriva muștelor, țânțarilor, furnicilor și gândacilor care ne pot face viața un adevărat chin.

Pe de altă parte, un aparat electric cu lichid anti-țânțari este extrem de eficient la interior, fără mirosuri neplăcute și fără a crea un mediu toxic. Acesta elimină și apoi împiedică prin funcționarea programată reapariția țânțarilor la interior, creând un cadru sigur și confortabil pentru întreaga familie.

Problema moliilor este și ea rezolvată de către Meco, prin intermediul ofertei de pastile anti-molii și anti-acarieni, dar și a capsulelor cu gel anti-molii. Durata de acțiune a acestora este de 6 luni, asigurând și eliminarea potențialelor larve.

Citește mai departe

Anti-insecte

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice