Coșuri gunoi inox și perii wc

Fie că aveți nevoie de un coș gunoi baie, un coș gunoi bucătărie sau de o perie wc eficace, în oferta Mertecom veți regăsi produse fabricate din materiale calitative, la prețuri fără concurență.

Cu un coș gunoi inox lucios sau satinat nu puteți da greș în nicio încăpere. Variind de la 5 l la 90 l, coșurile Meco pot fi folosite și pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Finisajul elegant și sistemul soft-close merg mână-n mână pentru a oferi clientului un produs ce se va ridica la înălțimea așteptărilor.

Alegeți un coș gunoi cu pedală și găleată interioară din plastic ABS rezistent pentru un plus de igienă și ușurință la schimbarea sacului de gunoi, și nu veți regreta. Există chiar și opțiunea ca sacul să poată fi prins de recipient.

Mai mult, dacă optați și pentru un coș gunoi cu senzor, menținerea igienei la cele mai înalte standarde va fi garantată. Acesta funcționează cu ajutorul unor baterii, și poate dispune și de sistem odorizant, în funcție de preferințe.

Fie că vi se potrivește un push-bin, sau chiar un coș gunoi fără capac, ideal pentru birou, cu Meco aveți o multitudine de opțiuni viabile.

Vaărecomandăm și : Saci Menajeri , Cosuri Colectare Selectiva , Cosuri gunoi cu scrumiera

Citește mai departe

Coșuri gunoi inox cu pedală

Coșuri gunoi din inox push cu capac batant

Coșuri fără capac

Perii wc

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice