Uscătoare de mâini

Un uscător de mâini de calitate superioară își dovedește utilitatea din ce în ce mai mult în diverse spații publice, cum ar fi centre de divertisment, amplasamente HoReCa, centre comerciale și clădiri de birouri.

Gama completă de uscătoare de mâini profesionale prezentată de Meco potențialilor clienți vine în întâmpinarea tuturor nevoilor și provocărilor pieței actuale, asigurând rezistența produsului și funcționarea propice în orice incintă.

Puteți opta pentru un uscător mâini vertical, potrivit pentru eficientizarea spațiului util disponibil, iar un uscător de mâini silențios va aduce un plus de confort utilizatorului. În funcție de consumul dorit, există posibilitatea de a alege un uscător mâini consum mic sau un uscător mâini puternic, optimizând eficiența folosirii dispozitivului.

Cine a ales un uscător mâini Meco sau un uscător mâini Dyson poate garanta pentru rezistența acestuia la impact și intemperii, toate dispozitivele fiind echipate cu sisteme de siguranță și asigurând o întreținere ușoară datorită finisajelor realizate la standarde înalte.

Un uscător mâini cu senzor poate face diferența în păstrarea unei igiene corespunzătoare în rândul clienților, angajaților sau vizitatorilor oricărui spațiu public, iar Meco vi-l poate pune la dispoziție în 24 de ore, prin curierat rapid, alături de toate informațiile necesare utilizării acestuia.

Citește mai departe

Uscătoare de mâini din plastic

Uscătoare de mâini din inox

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice