Dispensere prosoape

Cu gama de dispensere prosoape hârtie oferită de către Meco, menținerea unei igiene ca la carte nu va mai fi o problemă în niciun spațiu public.

În oferta noastră găsiți dispensere prosoape hârtie profesionale cu un design ergonomic și capacități variate ce se pretează oricărui nivel de trafic al clădirii unde va fi amplasat dispozitivul.

Fie că optați pentru un dispenser prosoape hârtie Tork, un dispenser prosoape hârtie pliate Limpio sau un dispenser prosoape cu senzor Meco, alegerea va fi una reușită. Calitatea materialelor este superioară, fiecare dispenser prosoape de hârtie fiind realizat din inox, ABS rezistent sau aluminiu pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor în orice incintă.

Ușurința cu care poate fi utilizat orice dispenser prosoape din hârtie este completată de modul simplu și rapid în care dispozitivul poate fi reumplut cu role de hârtie sau hârtie pliată Z sau V.

Suntem încântați să vă venim în ajutor în alegerea unui dispenser prosoape Z potrivit pentru băile și bucătăriile din spațiul public sau privat! Ne puteți contacta oricând pentru mai multe informații despre oferta noastră. Vă stăm la dispoziție cu livrare în 24 de ore a produselor și asistență calificată.

Citește mai departe

Dispensere prosoape

Prosoape hartie Z, C sau rulou pentru dispensere

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice