Săpun lichid

Calitățile unui săpun lichid bun se recunosc încă de la prima utilizare. Fie că folosiți săpun lichid spumă, săpun lichid cremă, sau săpun lichid antibacterian, acesta trebuie să hidrateze pielea și să o curețe în profunzime, lăsând în urmă un miros plăcut și o senzație de prospețime.

Oferta de săpun lichid dezinfectant din cadrul magazinului nostru online este una diversificată, dumneavoastră având posibilitatea de a alege din variate branduri de săpun lichid profesional.

Vă punem la dispoziție și săpun lichid rezervă pentru dozatoare de săpun, cât și rezerve de săpun spumă pentru băile și toaletele din incintele HoReCa, sau săpun lichid 3 în 1 ce poate fi utilizat și ca șampon și gel de duș.

Săpunurile lichide oferite pe site sunt disponibile în recipiente de diferite mărimi, fiind posibil să comandați chiar și săpun lichid bidon 5 litri extrem de economic pentru utilizarea în baruri, restaurante și hoteluri. Acesta va fi livrat la adresă în maximum 24 de ore de la plasarea comenzii. Vă așteptăm!

Citește mai departe

Săpun lichid

Săpun lichid rezervă pentru dozatoare

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice