Dozatoare de săpun

Pentru asigurarea unei igiene corespunzătoare în spațiile publice cu trafic mediu sau intens, este importantă amplasarea unui dozator săpun profesional, potrivit specificului activității desfășurate în locația respectivă. Acesta poate doza atât săpun lichid, săpun spumă, dezinfectant, detergent, gel de duș sau șampon, pentru acoperirea tuturor nevoilor voastre.

Meco vă pune la dispoziție o gamă variată de dispensere săpun lichid, dozatoare săpun spumă și dispensere dezinfectant special create pentru băile, bucătăriile și intrările în incintele clădirilor de birouri, unităților medicale și de învățământ, centrelor sportive, și spațiilor HoReCa.

În funcție de locația în care este necesar dispozitivul, puteți opta pentru un dozator săpun cu buton, un dozator dezinfectant cu acționare la picior, un dozator cu pedală sau un dispenser cu senzor. De asemenea, aveți opțiunea de a alege un dispenser săpun reîncărcabil sau un dozator dezinfectant cu rezerve, ambele alternative oferind avantaje în folosirea pe termen lung.

Soluțiile de igienizare și dezinfectare propuse de Meco se pretează folosirii în toate domeniile de activitate, dar și rezidențial, iar garanția oferită și durata de viață a produselor conferă siguranța lucrului bine făcut.

Meco vă oferă dispozitive de igienă de cea mai bună calitate, realizate din materiale durabile, la standarde europene, cu expediere în 24 de ore și un serviciu de relații cu clientul prompt.

Citește mai departe

Dozatoare săpun din plastic

Dozatoare săpun din inox

Dozatoare săpun cu senzor

Săpun lichid rezervă pentru dozatoare

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice