Bureți și perii

Comercializăm bureți profesionali pentru vase și perii de curățare pentru toate suprafețele. Cu un burete de vase canelat, vesela dumneavoastră va rămâne curată și strălucitoare cu un minimum de efort. În timp ce partea moale îndepărtează grăsimea și resturile de mâncare de pe farfurii și recipiente de gătit, cea abrazivă intră în acțiune atunci când oalele sau farfuriile prezintă particule încăpățânate ce s-au lipit de fundul acestora sau de laterale.

Cu ajutorul unui burete suprafețe delicate, vesela dumneavoastră nu se va zgâria, dar va fi curățată corespunzător, iar cu un spălător vase inox puteți duce treaba până la capăt dacă situația o cere.

Aveți opțiunea de a alege bureți de vase clasici, bureți de vase Jumbo pentru oale, sau bureți ondulați care captează apa și detergentul eficient, asigurând astfel o curățare eficientă.

Periile din oferta Meco sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și îndepărtează cu succes murdăria de pe suprafețele din bucătăria sau baia dumneavoastră.

Citește mai departe

Bureți și perii

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice