Meniu
Click pentru a lua legătura cu noi
0253.222.202

Capac WC ABS cu bideu electric M02

Capac WC ABS cu bideu electric M02

Capac WC ABS cu bideu electric M02, electric, material antibacterian, garantie: 1 an, dimensiuni: 50x37x14 cm, putere: 550W, functie: soft-close.

Vezi descrierea completă

Capac WC ABS cu bideu electric M02, electric, material antibacterian, garantie: 1 an, dimensiuni: 50x37x14 cm, putere: 550W, functie: soft-close.

Întrebări ? Sună la 0253.222.202

952 lei
preț cu tva
Stoc

Lipsă stoc

SKU M02067
Brand Meco
 • Prețuri mici
  Garanția prețurilor mici
 • Poze reale
  Realizate de echipa noastră
 • Livrare rapidă
  La prețuri oneste și mici
 • Deschidere colet
  La toate livrările
 • peste 6000 repere
  Pentru toate nevoile
 • peste 50.000 clienți
  Ne-au acordat încrederea lor
 • Plata cu card
  Mai ușor ca oricând
 • Întrebări ?
  Sună la 0253.222.202

Te-ar putea interesa și...

peste 30 produse

peste 800 produse

peste 40 produse

Capac WC ABS cu bideu electric M02

Caracteristici:

- Dimensiune : 50x37x14 cm

- Greutate: 3,5 kg

- Tensiune alimentare: 220V

- Putere: 550W

- Consum apa: 600-1000ml/min

- Temperatura colac: 35 grade C

- Temperatura apa: 40 grade C

- Garantie: 1 an

- Functie soft-close

Acest Capac WC ABS cu bideu electric M02 este electric .
Fabricat din material antibacterian. Are functie incalzire colac, functie incalzire apa, functie soft close. Spalare spate normala (bideu) si fata ( pentru femei ). Are posibilitatea de a regla presiunea. Se potriveste pentru mare majoritatea a vaselor WC. Curatarea se face cu ajutorul unui dus care in repauz este ascuns in capac. Clapeta este usor de utilizat si la indemana precum si robinetul de reglare a presiunii. Operarea se face de la o singura clapeta. Duzele se auto-curata. Filtru de apa. Usor de instalat. Alimentare rapida la apa si curent. Se demonteaza usor pentru curatare si igienizare. Igiena trebuie sa fie pe primul plan. Specilistii recomanda in acest sens utilizarea in toaleta a bideului. Daca nu ai spatiu pentru el , capacul de wc cu functie de bideu este solutia perfecta la pret foarte bun .

Igiena trebuie sa fie pe primul plan. Specilistii recomanda in acest sens utilizarea in toaleta a bideului. Daca nu ai spatiu pentru el , capacul de wc cu functie de bideu este solutia perfecta la pret foarte bun .

O igiena corespunzatoare fara a fi obligat sa montati in baie un bideu. Sanatatea oamenilor este de nepretuit , dar sunt multi oameni care incep sa faca ceva in interesul sanatatii numai cand ea deja se afla in pericol. Este un fapt binecunoscut ca lipsa unei spalaturi corespunzatoare dupa scaun reprezinta sursa multor infectii atat la barbati cat si la femei. La femei, bacteriile Trichomonas pot cauza boli inflamatorii vaginale sau ale uterului. Bolile precum fisurile anale, hemoroizii, fistulele se pot ameliora pe langa tratamentul necesar cu spalari rapide si corespunzatoare.


mertecom section divider
Ai deja, sau ai cumpărat acest produs ?
Fii primul care adaugă un review pentru acest produs

Acordă o notă