Meniu
Click pentru a lua legătura cu noi
0253.222.202

Detergent dezinfectant Bardival Asevi 5litri

Detergent dezinfectant Bardival Asevi 5litri

Detergent dezinfectant Bardival Asevi 5L, este bactericid , fungicid, pentru suprafete sau instalatii de aer conditionat, avizat sanitar

Vezi descrierea completă

Detergent dezinfectant Bardival Asevi 5L, este bactericid , fungicid, pentru suprafete sau instalatii de aer conditionat, avizat sanitar

Întrebări ? Sună la 0253.222.202

 • Prețuri mici
  Garanția prețurilor mici
 • Poze reale
  Realizate de echipa noastră
 • Livrare rapidă
  La prețuri oneste și mici
 • În SICAP
  Produs disponibil în sistemul SICAP
 • Deschidere colet
  La toate livrările
 • peste 6000 repere
  Pentru toate nevoile
 • peste 50.000 clienți
  Ne-au acordat încrederea lor
 • Plata cu card
  Mai ușor ca oricând
 • Întrebări ?
  Sună la 0253.222.202

Detergent dezinfectant Bardival Asevi 5L

Aplicatii: Dezinfectant bactericid si fungucid pentru uz ambiental si domestic, precum si dezinfectant pentru suprafetele din industria alimentara( mese, preti , canalizari, camere, etc) echipamente(masini,vehicule).

Inainte de utilizarea produsului, cititi cu atentie eticheta. Pentru evitarea riscurilor la care sunt predispuse persoanele si riscul pentru mediul inconjurator, urmariti instructiunile de utilizare: manula, inmersiune-pulverizare, pulverizare-termopulverizare inaite de diluare cu apa. Daca suprafetele sunt foarte murdare se recomanda o curatare in prealabil.

Dezinfectant: indeplineste norma UNE-EN/276 la concentratia de 6%in conditiile de probare de 20ºC intr-o perioada de contact de 15 minute. In cazul dezinfectarii aeriene: pulverizarea automata sau manuala, se va face de catre personalul autorizat si in absenta persoanelor. Se recomanda o perioada de siguranta de 3 ore cu ventilatia corespunzatoare inainte de a intra in incapere. In cazul aparatelor de aer conditionat va fi cu reciclarea posterioara a aerului curat cel putin o ora in absenta persoanelor. Nu trebuie folosit continuu. Aplicarea trebuie sa se realizeze in absenta alimentelor. Nu se aplica in prezenta persoanelor , a alimentelor sau a unstensilelor de bucatarie. Se vor lua toate masurile necesare ca alimentele si unstensilele care vor fi mutate in locuri sau instalatii care au fost tratate cu BARDIVAL 96 , sa nu contina nici un reziduu de materie activa.

De accea trebuie sa se clateasca cu apa toate partile tratate anterior.

Nu amestecati cu alte produse!

Compozitie chimica: clorura de amoniu de dedecildimetil 4.5%, coajutatori si apa csp 100%; solutie la 6%;ph=9.5.


mertecom section divider
Ai deja, sau ai cumpărat acest produs ?
Fii primul care adaugă un review pentru acest produs

Acordă o notă