Detergenți rufe

Cu o gamă variată de detergent rufe online, Meco vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră prin intermediul detergenților și soluțiilor profesionale de curățare corespunzătoare a materialelor textile diverse.

Fie că aveți nevoie de detergent manual rufe sau de detergent automat rufe, pe site-ul nostru veți regăsi tot ceea ce vă trebuie pentru haine curate, în culori strălucitoare. Mai mult, cu un detergent 2 în 1 scăpați de grija folosirii balsamului de rufe, detergentul pudră sau foarte multe varietăți de detergent lichid rufe conținând și soluția ce face hainele moi și adaugă un strop de prospețime.

Iar pentru îndepărtarea petelor, folosirea unui detergent lichid pete este soluția optimă, cu zero efort. Pur și simplu aplicați puțin detergent înălbitor pe pată, lăsați să acționeze câteva minute, și spălați hainele în mod normal. Vor fi ca noi în cel mai scurt timp!

Un detergent rufe albe și colorate este perfect atunci când nu vreți să folosiți detergenți rufe diferiți, dar nu uitați de soluția anticalcar. Aceasta vă poate salva mașina de spălat, prelungindu-i viața.

Oricare ar fi produsul de care aveți nevoie, îl găsiți la Meco!

Citește mai departe

Detergent rufe pudra

Detergent lichid rufe

Inalbitor rufe si apret

Solutii curatat pete

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice