Echipamente curățenie

Nimic nu egalează curățenia lăsată în urmă de un monodisc folosit pentru spălare umedă, decapare, curățare prin pulverizare sau polișare, sau o pardoseală curățată și uscată de o mașină profesională de curățat pardoseli.

Meco oferă atât dispozitivele necesare unei curățenii profesionale, cât și accesoriile utilizate cu acestea, de la perii mașini spălat pardoseli și lamele aspirare, la perii mochetă și paduri abrazive ce îndepărtează zgârieturile și conferă luciu pardoselilor.

Mașinile de curățat pardoseli sunt disponibile cu rezervor mediu de 30 sau 45 l, sau cu rezervor generos de 113 l, potrivit pentru o curățare temeinică și rapidă a spațiilor mari.

O mașină de spălat pardoseli compactă este ideală pentru zonele înguste cu trafic intens, mărimea acesteia neafectând viteza periei sau eficiența acesteia și oferind manevrabilitate ridicată.

Mașinile de curățare pot veni cu acumulatori și încărcător încorporate, manipularea lor este extrem de simplă, și se pretează la spălare umedă intensă, îndepărtând murdăria acumulată pe diverse tipuri de pardoseli.

Citește mai departe

Echipamente curățenie

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice