Meniu
Click pentru a lua legătura cu noi
0253.222.202

Sapun pasta mecanici cu faina de cuart 625g

Sapun pasta mecanici cu faina de cuart 625g

Sapun pasta mecanici cu faina de cuart 625 grame, sapun natural , nu usuca si nu ataca mainile , curata mult mai usor decat produsele chimice.

Vezi descrierea completă

Sapun pasta mecanici cu faina de cuart 625 grame, sapun natural , nu usuca si nu ataca mainile , curata mult mai usor decat produsele chimice.

Întrebări ? Sună la 0253.222.202

17 lei
preț cu tva
Stoc

Lipsă stoc

SKU M02243
Brand Meco

Fișiere atașate

Fișă produs
 • Prețuri mici
  Garanția prețurilor mici
 • Poze reale
  Realizate de echipa noastră
 • Livrare rapidă
  La prețuri oneste și mici
 • Deschidere colet
  La toate livrările
 • peste 6000 repere
  Pentru toate nevoile
 • peste 50.000 clienți
  Ne-au acordat încrederea lor
 • Plata cu card
  Mai ușor ca oricând
 • Întrebări ?
  Sună la 0253.222.202

Te-ar putea interesa și...

22 produse

7 produse

Este un sapun natural lucrat manual bio, eco, fara coloranti, fara parabeni , aditivat cu faina de cuart pentru abraziune.

Quartz sapun pasta pentru maini cu faina de cuart nu este doar o pasta pentru curatarea mainilor,este un sapun in format de pasta pentru curatarea mainilor. Pasta simpla defineste sorgintea chimica a produsului. Aceasta in general usca mainile, le ataca provocind craparea lor, in contact cu ranile arde indicind noncompatibilitatea .

Quartz sapun pasta pentru maini cu faina de cuart nu ataca mainile. Chiar le umecteaza datorita procentului mare de glicerina rezultat in urma reactiei de saponificare. Umectarea are un rol pozitiv in vindecarea pielii mainii fiindca in general aceasta este profund uscata. Nu pisca in contact cu zonele ranite. Caracteristica de uscare si ranire a pielii mainii este specifica mecanicilor. Pierderile de ulei motor sau vaselina sunt intens acide datorita contactului de oxidare cu pilitura metalica si temperatura extrema. Specificul murdariei este unul de tip acid. Sapunul in calitate de produs usor alcalin neutralizeaza caracteristica acida a murdariei si actioneaza eficace pentru indepartarea ei.

Quartz sapun pasta pentru maini cu faina de cuart este adevaratul si unicul sapun pentru curatarea mainilor . Produsul nostru rescrie o reteta de pe Vremea lui Ceausescu. Utilizeaza pe rol abraziv aceeasi solutie tehnica ca atunci ” faina de cuart ” . Cu dimensiuni de la 5 la 20 microni imbina abraziunea fina cu una medie respectind procentele de atunci. Respectarea traditiei o facem din principiu dar de data asta ne aduce o nota de Originalitate pe piata , originalitate cu care ne mandrim.

Pastele chimice pentru curatarea mainilor utilizeaza alte ingrediente abrazive cum ar fi faina de lemn, carbonatul de calciu, granule de plastic. Credem profund in superioritatea cuartului micronizat pe aceasta aplicatie fiindca , va rog, gasiti acel mecanic care nu s-a spalat macar o data in viata cu nisip pe maini! Diferenta intre nisipul nisip si cuartul utilizat de noi este dimensiunea si forma geometrica a granulei abrazive. La nisip vorbim de dimensiuni peste 1 mm cu forme patratoase, la cuartul nostru de dimensiuni de sub 20 microni cu formate mai rotunjite. Dimensiunea si formatul fac din abraziune una delicata care nu zgarie. In plus sapunul asigura o lubrefiere superioara variantelor chimice, lubrefiere ce minimalizeaza procesul de frecare cu derma. Dar incomparabil mai activa decat formatele pastelor care real induc abraziuni moi. Procentul mare de sapun pasta ca functie tensioactiva dublat de functia superioara de abraziune a cuartului aduce produsului nostru un consum specific de 1/ 3 fata de variantele chimice. Astfel produsul este comparabil dpdv al costurilotr specifice cu o pasta chimica dar aduce acele calitati care pasta nu le are.

Produsul nu-l declaram nonalergenic fiindca mainilor de domnisoare le poate genera pete de iritare.

Instructiuni: luati in varful degetului cca 1/3 din doza cum erati obisnuit cu pasta folosita antrerior frecati mainile energic clatiti cu apa din abundenta daca este cazul repetati operatia micsorind doza , pina la aparitia unei spume rapide si abundente.

Quartz sapun pasta pentru maini cu faina de cuart nu este un produs pentru maini de domnisoare!

Ingrediente:faina de cuart, apa, mix de ulei de palmier şi unturi saponificate, aroma

Fara coloranti! Fara parabeni!

Cantitate: 625gr


mertecom section divider
Review-uri Sapun pasta mecanici cu faina de cuart 625g
Ai deja, sau ai cumpărat acest produs ?
Fii primul care adaugă un review pentru acest produs

Acordă o notă