Cosmetice igienă

Îngrijirea personală este un aspect important din viața de zi cu zi, iar Meco are un stoc de cosmetice igienă variat, pentru toate gusturile și buzunarele.

Pe rafturile oricărei băi nexistă un minimum de cosmetice îngrijire personală și accesorii, de la bețișoare de urechi și discuri demachiante, la aparate de ras și spumă, cremă sau gel de ras unisex.

Atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, din rutina de seară nu trebuie să lipsească apa micelară și crema pentru față, iar gama de creme de corp și mâini intens hidratante și nutritive vă oferă opțiuni variate în materie de brand și calitățile produsului.

Iar pentru îngrijirea părului, oferta noastră de produse hair styling cuprinde atât spumă de păr cu textură ușoară, cât și spray fixativ și ceară de păr pentru o fixare mai puternică a coafurii.

Să nu uităm nici de acele produse protecție solară care nu trebuie să lipsească din colecția noastră de cosmetice, fie iarnă sau vară. Indicele UV este tot mai ridicat, și este necesar să ne protejăm corespunzător de fiecare dată când ieșim din casă.

Alegeți tot ce vă face cu ochiul din oferta noastră, iar noi vi le vom livra în cel mai scurt timp!

Citește mai departe

Crema mâini, față și corp

Bețisoare de urechi

Aparate de ras

Spuma si gel de ras

Servețele, discuri și soluții demachiante

Scutece si chilotei

Spuma, fixativ si gel păr

Experiență
Meco împlinește 15 ani de experiență
Stocuri permanente
Expediem în 24 de ore
6000+
Peste 6000 de repere
Suntem prezenți
Sistemul electronic de achiziții publice