Meniu
Click pentru a lua legătura cu noi
0253.222.202

Uscător mâini Dyson Airblade V 1000W

Comandă și ajunge la tine marți, 3 octombrie

Uscător mâini Dyson Airblade V 1000W

Comandă și ajunge la tine marți, 3 octombrie

Uscător mâini Dyson Airblade slim in V 1000W, de putere mare, cu o capacitate de igienizare de 99.99%, perfect pentru amplasarea în băile publice cu trafic intens.

Vezi descrierea completă

Uscător mâini Dyson Airblade slim in V 1000W, de putere mare, cu o capacitate de igienizare de 99.99%, perfect pentru amplasarea în băile publice cu trafic intens.
4990 lei 5500 lei
preț cu tva
Cantitate

Întrebări ? Sună la 0253.222.202

-10%
4990 lei 5500 lei
preț cu tva
Stoc

11 produse

SKU M02104
Brand Dyson

Fișiere atașate

Fișă produs
 • Prețuri mici
  Garanția prețurilor mici
 • Poze reale
  Realizate de echipa noastră
 • Livrare rapidă
  La prețuri oneste și mici
 • Deschidere colet
  La toate livrările
 • peste 6000 repere
  Pentru toate nevoile
 • peste 50.000 clienți
  Ne-au acordat încrederea lor
 • Plata cu card
  Mai ușor ca oricând
 • Întrebări ?
  Sună la 0253.222.202

Te-ar putea interesa și...

Uscător mâini Dyson Airblade argintiu in V 1000W

Un uscător mâini Dyson Airblade este vârf de gamă în oferta de uscătoare mâini profesionale de pe piață, asigurând o uscare optimă și o igienizare ca la carte.

Uscătorul de mâini Dyson îți pune la dispoziție toate caracteristicile unui produs de top de calitate superioară, pentru utilizarea în cele mai bune condiții pentru o perioadă lungă de timp.

Caracteristici:

 • Culori disponibile: alb sau argintiu
 • Acționare automată cu senzor
 • Motor: Dyson fără perii, 88.000 RPM
 • Putere totală: 1.000 W
 • Energie consumată per uscare: 0,0044 kWh
 • Echipat cu filtru HEPA H12 - îndeparteaza 99,9% din bacterii
 • Ultra-silențios: 85 dB(A)
 • Viteza aerului suflat: 640 km/h
 • Debit aer: 37 l/s
 • Clasă de protecție IPX5
 • Fabricat în Anglia
 • Garanție: 5 ani

Despre uscătoarele de mâini Dyson

Proiectarea celui mai nou motor digital Dyson a durat șapte ani – este unul dintre cele mai mici motoare de 1000 W complet integrate din lume. Este singurul motor de uscător de mâini suficient de puternic pentru a aspira 35 de litri de aer pe secundă printr-un filtru HEPA cu care să usuce mâinile în 10 secunde.

Acest motor eficient energetic şi cu durată de funcţionare îndelungată este comutat digital de 6000 de ori pe secundă, făcând ventilatorul cu compresie ridicată să se rotească de 90 000 de ori pe minut. Are doar trei piese în mişcare, deci nu există niciun inel colector şi nici perii de cărbune care să se uzeze.

Profil subțire

Din cauza motoarelor voluminoase, este posibil ca alte uscătoare de mâini să iasă mult în afara peretelui. Este posibil ca acestea să necesite încastrarea în perete, ceea ce poate fi costisitor. Deoarece uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson utilizează cel mai recent motor digital Dyson, acesta are o adâncime de numai 10 cm. Aceasta înseamnă că poate fi instalat fără încastrare şi fără costurile asociate.

Cel mai rapid timp de uscare de 10 secunde

Testarea bazată pe Protocolul P335 (NSF P335) al Fundaţiei Naţionale de Salubritate Publică indică faptul că majoritatea celorlalte uscătoare de mâini sunt mult mai lente decât pretind producătorii acestora. Numeroase persoane renunţă să-și mai usuce mâinile atunci când uscătorul este lent. Însă mâinile umede pot răspândi de până la 1000 de ori mai multe bacterii decât mâinile uscate.

Testarea bazată pe NSF P335 dovedeşte faptul că uscătorul de mâini Dyson Airblade V este cele mai rapid. Acesta usucă mâinile igienic în 10 secunde. Tehnologia Airblade™ combinată cu cel mai nou motor digital Dyson creează jeturi de aer de mare viteză care elimină simultan apa de pe ambele feţe ale mâinilor. Acesta este cea mai rapidă metodă de uscare a mâinilor.

Cele mai igienice uscătoare de mâini

Alte uscătoare de mâini nu sunt la fel de igienice. Acestea nu filtrează bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Nu fac decât să aspire aerul murdar, pentru ca apoi să îl sufle înapoi pe mâini. Uscătorul de mâini Airblade de la Dyson utilizează un filtru HEPA ce reţine 99,9% dintre bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Astfel, mâinile se usucă utilizând aer mai curat, nu aer murdar.

Numai uscătoarele de mâini Airblade™ de la Dyson sunt certificate ca fiind igienice de către specialişti independenţi în sănătate publică, NSF International. Niciun alt uscător de mâini nu respectă fiecare detaliu din protocolul NSF P335. Pe lângă faptul că are un timp de uscare rapid şi filtre HEPA, uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson prezintă de asemenea operare fără atingere şi o acoperire antimicrobiană.

Usucă separat fiecare mână

Majoritatea uscătoarelor de mâini au o coloană îngustă de aer care împrăștie apa pe suprafața mâinilor, omiţând unele suprafeţe şi lăsând zone umede. Uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson utilizează două straturi de aer care acoperă lăţimea fiecărei mâini pentru a elimina apa ca un ştergător de parbriz.

Utilizare în siguranță, fără atingere

Senzorii capacitivi activează aerul, eliminând până la 99,9% dintre bacteriile de suprafaţă.

Costuri mai mici

Alte metode de uscare a mâinilor presupun costuri mari de mentenanță și reumplere. Prosoapele din hârtie necesită reîmprospătare constantă a stocurilor şi eliminare permanentă.


mertecom section divider
Ai deja, sau ai cumpărat acest produs ?
Fii primul care adaugă un review pentru acest produs

Acordă o notă