Meniu
Click pentru a lua legătura cu noi
0253.222.202

Uscător mâini Dyson AB14 argintiu 1600W

Uscător mâini Dyson AB14 argintiu 1600W

Uscător mâini Dyson Airblade dB AB14 polycarbonat argintiu, de putere mare, cu timp de uscare redus, folosit în hoteluri, săli de sport, vestiare și restaurante.

Vezi descrierea completă

Uscător mâini Dyson Airblade dB AB14 polycarbonat argintiu, de putere mare, cu timp de uscare redus, folosit în hoteluri, săli de sport, vestiare și restaurante.

Întrebări ? Sună la 0253.222.202

6400 lei
preț cu tva
Stoc

Lipsă stoc

SKU M02160
Brand Dyson

Fișiere atașate

Fișă produs
 • Prețuri mici
  Garanția prețurilor mici
 • Poze reale
  Realizate de echipa noastră
 • Livrare rapidă
  La prețuri oneste și mici
 • Deschidere colet
  La toate livrările
 • peste 6000 repere
  Pentru toate nevoile
 • peste 50.000 clienți
  Ne-au acordat încrederea lor
 • Plata cu card
  Mai ușor ca oricând
 • Întrebări ?
  Sună la 0253.222.202

Te-ar putea interesa și...

Uscător mâini Dyson polycarbonat argintiu

Unul dintre cele mai rapide uscătoare de mâini cu senzor, Dyson Airblade se face remarcat prin puterea mare de uscare și nivelul de zgomot redus.

Filtrele HEPA ale noului model de uscător mâini profesional Dyson au o eficiență de 99.9% împotriva bacteriilor și virușilor de pe mâini, fiind cu mult mai eficiente decât alte sisteme de uscare.

Materialele robuste dispun de protecție ridicată antiumezeală și asigură o durată medie de viață a produsului de 10 ani.

Caracteristici:

 • Carcasă: policarbonat ABS
 • Filtru HEPA H12 - îndepărtează 99.9% din bacterii
 • Putere: 1600 W
 • Energie consumată/uscare: 0.0044 kWh
 • Motor fără perii 88000 rpm 
 • Viteză aer: 690 km/h
 • Debit aer: 37 l/s
 • Nivel sonor: 85 dB
 • Timp uscare: 7 - 10 secunde
 • Clasă protecție umezeală IPX5
 • Uscare automată cu senzor
 • Durată medie de viață: 10 ani
 • Garanție: 5 ani
 • Vine cu kit instalare și instrucțiuni

Despre uscătoarele de mâini Dyson

Proiectarea celui mai nou motor digital Dyson a durat șapte ani – este unul dintre cele mai mici motoare de 1600 W complet integrate din lume. Este singurul motor de uscător de mâini suficient de puternic pentru a aspira 35 de litri de aer pe secundă printr-un filtru HEPA cu care să usuce mâinile în 10 secunde.

Acest motor eficient energetic şi cu durată de funcţionare îndelungată este comutat digital de 6000 de ori pe secundă, făcând ventilatorul cu compresie ridicată să se rotească de 90 000 de ori pe minut. Are doar trei piese în mişcare, deci nu există niciun inel colector şi nici perii de cărbune care să se uzeze.

Cel mai rapid timp de uscare de 10 secunde

Testarea bazată pe Protocolul P335 (NSF P335) al Fundaţiei Naţionale de Salubritate Publică indică faptul că majoritatea celorlalte uscătoare de mâini sunt mult mai lente decât pretind producătorii acestora. Numeroase persoane renunţă să-și mai usuce mâinile atunci când uscătorul este lent. Însă mâinile umede pot răspândi de până la 1000 de ori mai multe bacterii decât mâinile uscate.

Testarea bazată pe NSF P335 dovedeşte faptul că uscătorul de mâini Dyson Airblade este cele mai rapid. Acesta usucă mâinile igienic în 10 secunde. Tehnologia Airblade™ combinată cu cel mai nou motor digital Dyson creează jeturi de aer de mare viteză care elimină simultan apa de pe ambele feţe ale mâinilor. Acesta este cea mai rapidă metodă de uscare a mâinilor.

Cele mai igienice uscătoare de mâini

Alte uscătoare de mâini nu sunt la fel de igienice. Acestea nu filtrează bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Nu fac decât să aspire aerul murdar, pentru ca apoi să îl sufle înapoi pe mâini. Uscătorul de mâini Airblade de la Dyson utilizează un filtru HEPA ce reţine 99,9% dintre bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Astfel, mâinile se usucă utilizând aer mai curat, nu aer murdar.

Utilizare în siguranță, fără atingere

Pornirea aparatului este activată de senzori cu infraroșu, eliminând până la 99,9% dintre bacteriile de suprafaţă.

Rezistent şi durabil

Un uscător mâini Dyson din polycarbonat alb are o construcție durabilă. Acesta a fost testat în mod repetat, urmărindu-se durabilitatea şi rezistenţa la folosiri abuzive de natură fizică şi chimică. De asemenea, uscătoarele de mâini Dyson Airblade au fost expuse la medii reale de solicitare pentru a se asigura faptul că pot rezista la solicitările unei utilizări intense.

Cu o structură puternică şi cu materiale rezistente, Uscator maini Dyson polycarbonat 1600W Alb este adecvat pentru locuri cu utilizare intensă, unde există riscul unor acte de vandalism. Pentru că folosește jeturi de aer filtrat ce ating 690 kmh pentru îndepărtarea mecanică a apei de pe mâini, nu există elelemenți de încălzire expuși la uzură și defecțiuni.

Acustică îmbunătățită

Aerul din uscătorul de mâini Dyson Airblade iese cu 690 kmh prin deschizături de grosimea unui fir de păr, deci un nivel crescut al sunetului este inevitabil. Cu toate acestea, inginerii specialişti în acustică de la Dyson au redus acum semnificativ tonurile neplăcute utilizând şase amortizoare Helmholtz proiectate de Dyson.

Costuri mai mici

Alte metode de uscare a mâinilor presupun costuri mari de mentenanță și reumplere. Prosoapele din hârtie necesită reîmprospătare constantă a stocurilor şi eliminare permanentă.


mertecom section divider
Review-uri Uscător mâini Dyson AB14 argintiu 1600W
Ai deja, sau ai cumpărat acest produs ?
Fii primul care adaugă un review pentru acest produs

Acordă o notă